Enonsaaren retki

 

Starttasimme sunnuntaina 14.8. puolilta päivin M/S Suvituulella kohti Vesijärven suurinta saarta Enonsaarta. Mukana oli 7 perhettä, aikuisia kymmenkunta ja lapsia 14. Pilvipoutainen sää suosi matkalaisia.

Perillä ryhdyimme heti eväiden syöntiin, koska lapset olivat ilmoittaneet jo veneessä, että "on nälkä". Nälkää taltutimme aluksi wrapeilla ja supersuosion saaneella sitruunapiiraalla (ohje Leivonta- ja ruokareseptejä -sivulla!!!).

 

 

 

Tämän jälkeen suurin osa porukasta lähti tutustumaan saarta kiertävään maastopolkuun. "Isot" tytöt ja pojat tulivat takaisin puoli tuntia ennen muuta porukkaa - he olivat laittaneet reippaasti tossua toisen eteen. Uinti ei kuitenkaan maistunut hikisille sankareille, sen verran oli kuitenkin tuulinen sää.

 

 

 

 

Ennen makkaranpaistoa otimme pieniä mölkkykisoja ja jutustelimme. Aika harvoin itse asiassa on näin rauhallista ja leppoisaa.

Kiitos kaikille mukana olleille, seuraava tapaamisemme on näillä näkymin pikkujoulujen merkeissä marraskuun viimeisenä viikonloppuna.

Meillä oli piknik-paikka Enonsaaren kahvilla edustalla.
"Jos metsään tahdot mennä sä..."
Makkaranpaistossa jaettiin niukkuutta, sillä Tiina oli unohtanut suuren osan makkaroista kotiin jääkaappiin. No, loput kolot vatsoista täytettiin sitten kekseillä.